Monumentaal vastgoedonderhoud

Voor het onderhouden van historisch- en monumentaal vastgoed hebben wij het pure vakmanschap in huis. Onze jarenlange ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk aan historisch erfgoed komt onder meer tot uiting in de passie van onze vakmensen op dit vlak. Zij weten niet alleen alles van historische kleuren en schildertechnieken, maar verdiepen zich ook in de geschiedenis en de kleurhistorie van de panden. Met andere woorden de kwaliteitseisen voor onderhoud aan monumentaal vastgoed zijn hoog, want de karakteristieke uitstraling van monumentale panden mag niet verloren gaan.

Zo vraagt een oude eiken deur uit het jaar 1600 om authentiek schilderwerk met oog voor detail. Historisch schilderwerk is maatwerk! Passend voor ieder project. Samen met u doen wij er alles aan om een goede balans te vinden tussen het materiaalgebruik en de eisen van deze tijd!

Dat alles komt tot uiting in de vele, mooie projecten, die we op het gebied van historisch schilderwerk al hebben mogen uitvoeren.

Wij zijn er ook trots op dat wij ons ERM erkend schildersbedrijf mogen noemen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen