Waterresort Bodelaeke

Voor het waterresort Bodelaeke in het mooie Giethoorn hebben wij de opdracht om de watervilla’s die hier vanaf 2012 zijn gebouwd te onderhouden. Buiten- en binnenschilderwerk, reinigen en daar waar nodig herstellen.

De villa’s zijn allen in particulier eigendom en worden vooral gebruikt voor de verhuur. In opdracht van de directie van Bodelaeke zijn we gestart met het onderhoud aan een aantal villa’s en inmiddels hebben we er 12 uit mogen voeren en staan er voor de komende periode nog 47 op de planning.
Omdat de woningen vooral voor de verhuur worden gebruikt passen we onze planning hier op aan. Zo werken we van maandag 12.00 uur tot vrijdag 12.00 uur. Uiteraard ruimen we op de vrijdag alles netjes op en zorgen ervoor dat de villa vanaf vrijdag 12.00 uur weer gereed is voor verhuur.

Ontzorgen
De meeste eigenaren wonen niet in de buurt maar willen wel graag een garantie dat het onderhoud aan hun watervilla goed gedaan wordt. Voordat we beginnen wordt daarom de staat van de woning volledig in kaart gebracht. We maken vooraf maar ook achteraf foto’s. Deze foto’s worden vastgelegd op een persoonlijke website. Zo kan de individuele eigenaar, ook op afstand, exact zien welke werkzaamheden aan het vastgoed zijn uitgevoerd. Duidelijk en transparant!

Persoonlijke website
Vanuit de opnames stellen we een meerjarenonderhoudsplan, een MJOP, op. Deze wordt ook op de persoonlijke website geplaatst. Zo is inzichtelijk welk onderhoud gedaan moet worden over een langere periode en kan de eigenaar, per kavel, zijn persoonlijke wensen kenbaar maken. Door in het onderhoud als eigenaren samen op te trekken wordt efficiënt met tijd en geld omgegaan en wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Bodelaeke Giethoorn

 

Terug naar onze projecten

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen