VvE Cornelis Pronklaan Alkmaar


In opdracht van Huurwel BV uit Naarden hebben wij het complex een moderne en frisse uitstraling gegeven. Bureau voor Stedenbouw & Architecteur Wim de Bruijn heeft hiervoor een kleurenvoorstel gemaakt.  

Bij start van de werkzaamheden bleek al snel dat er tijdens de vorige schilderbeurt iets mis was gegaan. Door de oplettendheid van ons team hebben we geconstateerd dat het desbetreffende schildersbedrijf welke dit destijds had uitgevoerd niet de juiste kit had toegepast. Langs de beglazing was er kit gebruikt wat niet geschikt was om de beglazing waterdicht af te kitten. Wij hebben al het kitwerk verwijderd en opnieuw gekit met een goede en duurzame kit.

Daarnaast bestonden onze werkzaamheden ook uit: houtrotherstel, schilderen houten delen, trespa, garagedeuren en het schilderen van de betonnen randbalken. Het eindresultaat mag gezien worden, de verfleverancier en de opdrachtgever zijn uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Oók de bewoners waren zeer te spreken over onze vakmanschap en aanwezigheid, zelfs zo tevreden dat één van de bewoners de schilders trakteerden op een heerlijk nasibuffet!

 

VvE Cornelis Pronklaan Alkmaar

 

Terug naar onze projecten

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen