Verduurzamen 309 woningen de Veste

In april 2018 is de verduurzaming van de 309 woningen te Beerzerveld, Lemele, Lemelerveld en Ommen van start gegaan. Bijna alle bewoners zijn geïnformeerd tijdens een inloopmiddag over de werkzaamheden die er in hun huis uitgevoerd gaan worden. Onder het genot van een kop koffie heeft iedereen de gelegenheid gehad om direct vragen te stellen aan de hand van de informatiemap die wordt verstrekt tijdens de middag. Ook werd er die middag gelijk een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.

Bij een huisbezoek worden alle werkzaamheden nogmaals doorgenomen en wordt er geluisterd naar de persoonlijke situatie omdat deze van invloed kan zijn op de uitvoering van de werkzaamheden.

Nu inmiddels, een paar weken later zijn we in volle gang bezig met de werkzaamheden. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan het isoleren van het dak, het keuren van de meterkast, het vervangen van glas voor HR++ glas, plaatsen van ventilatievoorzieningen in de douche, keuken en of toilet en het schilderwerk van de woning wordt netjes afgewerkt!

De bewoners kunnen deze werkzaamheden allemaal bijhouden via onze eigen Lenferink app waar ze met hun eigen inlogcode kunnen inloggen en hiermee de dagplanning en overlast kunnen volgen. Zo zijn ze dus ten alle tijden geïnformeerd over wat er in hun huis gaat gebeuren.

Tenslotte krijgen de bewoners een enquête, omdat wij natuurlijk erg benieuwd zijn hoe de mensen de werkzaamheden hebben ervaren. Aan het eind van deze enquête mogen de bewoners ons een cijfer geven. Gemiddeld scoren we hierbij een 8.3!! Supertrots !!

Al met al een, voor de bewoners, ingrijpende verbouwing maar door veel overleg en goede communicatie en veelal begrip, is er veel mogelijk en daarvoor willen wij de bewoners bedanken. Bedanken voor hun gastvrijheid, hun geduld en voor de uiterst prettige omgang.  Ook bedanken wij onze opdrachtgever de Veste voor de zeer prettige samenwerking die uitmondt in een werk waar we best een beetje trots op mogen zijn.  Eens te meer blijkt dat je alleen niets kunt maar dat we het samen moeten doen.

Hieronder zijn een aantal foto's te zien van voor de verduurzaming en na de verduurzaming. 

 

309 woningen de Veste

 

Terug naar onze projecten

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen