Recreatie

In de recreatieve markt staan de gasten centraal, maar daarnaast ook de functionaliteit en uitstraling van uw hotel, park en/of accommodaties. Bij Lenferink begrijpen we dat. We maken uw vastgoed beheersbaar en voorspelbaar. Ons VGO-keur staat voor een stabiele, degelijke onderneming waarmee men vertrouwd zaken kan doen. Wij hebben dit keurmerk behaald op alle vier onderdelen: gevels, daken, installaties en interieur. Daarmee laten we duidelijk zien dat we graag duurzame samenwerkingen aangaan voor de langere termijn. Tevens toetst het certificaat de financiële gezondheid en klanttevredenheid. Wij bieden u professioneel advies en een kwalitatief goede uitvoering. Uiteraard houden we rekening met uw gasten. Timing van de uitvoering van de werkzaamheden is cruciaal en vraagt om flexibele inzetbare teams, waarbij overlast tot een minimum beperkt wordt.

Niet alleen voor het glas- en schilderwerk, maar ook voor verbetering van de buitenschil, zoals isolatie van uw accommodaties kunt u bij Lenferink terecht.  We denken graag met u mee over uw wensen en bieden ondersteuning bij het gehele traject; van zinvol energieadvies tot een feilloze oplevering. Wie iets aan Lenferink uitbesteedt, weet dat het goed komt. Dat geeft een gerust gevoel!

Meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaamheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen
  • “Ontzettend fijne partner om mee samen te werken. Zowel de projectleider Gerald Krisman als de schilders zelf denken met ons me”
    Ard Pouw van Imminkhoeve
  • “Vanaf het begin van het park is er een goed onderhoudsplan neergezet door Lenferink met jaarlijks een gratis inspectie”
    Rem Jonker van Landgoed ’t Wildryck in Dieverbrug