Particulieren / VvE

Als particulier wilt u uw eigen woning het liefst in optimale conditie houden. Natuurlijk kunt u ons het schilderwerk eenmalig laten uitvoeren, maar we bieden u graag nog meer gemak en zekerheid met ons meerjarenonderhoudsplan (MJOP). U weet waar u aan toe bent, geen nare verrassingen en uw woning ziet er altijd stralend uit!

Niet alleen voor het glas- en schilderwerk, maar ook voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en isolatie van uw woning kunt u bij Lenferink terecht.  We denken graag met u mee over uw wensen en bieden ondersteuning bij het gehele traject; van zinvol energieadvies tot een feilloze oplevering. Wij zijn gecertificeerd OnderhoudNL bedrijf, dat geeft een gerust gevoel. Wie iets aan Lenferink uitbesteedt, weet dat het goed komt! Dat is prettig thuiskomen!

Meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaamheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen
 • “Geen enkele partij wilde twintig jaar garantie op de nieuwe gevels geven. Lenferink kwam als enige met een alternatief”
  Kees Knepper van de Vereniging van Eigenaren van de Amersfoortse wij
 • “Wij hebbende samenwerking met Lenferink als zeer positief ervaren. Met name de communicatie over de invulling van het werk”
  Hans Gerritzen uit Lemelerveld
 • “Met ons als klant werd meegedacht. Verschillende opties werden besproken, met uiteindelijk dit resultaat”
  Particuliere opdrachtgever uit Raalte
 • “Lenferink doet erg haar best om iedere keer dezelfde schilder te sturen. Wij waarderen dit zeer ”
  De heer Tuinman, voorzitter vanVvE Havenzicht Genemuiden