Omnia Oranjestraat Assen

In Assen is een tijdelijke camping ingericht voor de bewoners van de Oranjestraat. We hebben dit samen met Omnia Wonen gedaan om de bewoners tijdens de werkzaamheden rust en ruimte te bieden. De werkzaamheden in de woning zijn namelijk dermate ingrijpend dat thuis blijven geen optie is.

In opdracht van Omnia Wonen voeren we, in een samenwerking met Salverda Bouw, onderhoud uit in en aan de woningen. Vooral de werkzaamheden in de woning geven veel overlast. Zoveel overlast dat we het niet wenselijk vinden dat mensen hier ook nog moeten wonen. In alle ruimtes zijn we aan het werk. Bewoners krijgen een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer/toilet en wordt er bij veel woningen centrale verwarming en mechanische ventilatie aangelegd. Daarnaast worden er naast nieuwe deuren, ook nieuwe ramen en HR++ glas geplaatst. De appartementen op de bovenste verdieping krijgen ook nog eens een nieuwe dakkapel.

Op het achterterrein hebben we een heuse minicamping aangelegd. Een camping met 5 woonunits waar bewoners bij toerbeurt verblijven. Alle units zijn voorzien van goede bedden, een badkamer, kook- en wasgelegenheid, tv en wifi. Mensen blijven dicht bij hun eigen huis en hoeven normale routines niet aan te passen. Voor de mensen die hun normale leven echt zoveel mogelijk voort willen zetten is er zelfs een strijkplank en strijkijzer. Bewoners verblijven twee weken in de woonunit. Daarna is hun huis weer geschikt voor bewoning en keren ze terug.

Het project is eind september van start gegaan en tot nog toe zijn bewoners, opdrachtgever en wij zelf erg tevreden over de voortgang.

Omnia Oranjestraat Assen

 

Terug naar onze projecten

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen