Verduurzamen van 250 woningen voor Domesta

In oktober 2016 hebben we met Domesta een bouwteamovereenkomst getekend voor het verduurzamen en onderhouden van 250 woningen in 2017 met als één van de uitgangspunten een energielabelverbetering naar minimaal B, oftewel een Ei-index tussen de 1,06 en 1,3.

Aan ons de uitdaging om met enkele voorgeschreven maatregelen en een vast budget een plan te maken, deze te presenteren aan Domesta en uiteindelijk uit te voeren.  En daar houden we van! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om samen met de opdrachtgever het onderhoud voorspelbaar en beheersbaar te maken. Van advies tot en met desgewenst resultaatgerichte afspraken voor de lange termijn. 

De in totaal 250 woningen zijn opgesplitst in een aantal projecten:

Verduurzamen 45 gezinswoningen Coevorden, Dalen, Elim, Geesbrug, Oosterhesselen

In het mooie Drenthe, in de plaatsen Coevorden, Dalen Elim, Geesbrug en Oosterhesselen hebben we 45 gezinswoningen verduurzaamd. Hierbij werden de daken geïsoleerd, nieuwe dakpannen gelegd en zonnepalen aangebracht. Om het gewenste label B te halen pasten we vloer- en spouwmuurisolatie toe, CO2-sturing en plaatsten we HR++ glas. Naast deze energetische maatregelen werden er ook rookmelders geplaatst, groepenkasten vervangen, Cv-installaties aangebracht, voegwerk vervangen en is er PKVW hang en sluitwerk toegepast. Bekijk hier de foto's.

Een mooi en divers project! Na de bouwvak starten we met het verduurzamen van 150 woningen en 53 appartementen in Emmen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen