Studenten op bedrijfsbezoek

In het kader van een betere afstemming tussen onderwijs en bedrijfsleven nemen we met nog een achttal andere bedrijven (aannemers, architecten, installateurs) samen met Deltion en Hogeschool Windesheim deel aan BEIT (Bouw En InstallatieTalent). Vanuit die samenwerking en de contacten, verzorgen we een aantal rondleidingen voor Deltion-studenten Bouwkunde. Op 7, 25 en 27 maart j.l. hebben we de rondleidingen voor 3 groepen eerstejaars verzorgd. In mei / juni volgen er nog 2 groepen derdejaars studenten.

Na een korte presentatie over Lenferink als bedrijf en over onze activiteiten, hebben de eerstejaars studenten een opdracht gemaakt (een planning gemaakt) voor een deel van de werkzaamheden, die ze later op een van onze projecten in Kampen hebben kunnen zien. Na die opdracht hebben we ze meegenomen naar Lenferink MVA, waar ze zowel bij de houtcoating als in de timmerwerkplaats een rondleiding hebben gekregen. Daarna zijn we met de bus naar een groot renovatieproject van Lenferink Zwolle in Kampen gereden. Daar hebben we de studenten meegenomen over de bouw en ze laten zien wat we daar allemaal voor werkzaamheden (gaan) uitvoeren.

Met behulp van deze rondleidingen en presentatie proberen we de studenten wat meer over ons bedrijf en onze branche te laten zien en ze hier enthousiast voor te maken. We laten dus ook heel nadrukkelijk zien wat de mogelijkheden voor ze zijn bij Lenferink wanneer ze hun MBO-diploma op zak hebben en in welke functies ze zoal aan het werk zouden kunnen! Iets voor jou?! Neem contact met ons op.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen