Save the date voor het mini-symposium belijning 2.0

Lenferink en Solidlux houden een boeiende lezing en demonstratie over de toepassing van de nieuwste generatie coatings voor belijning onder alle, denkbare omstandigheden. Misschien heeft u er al iets over gehoord of gelezen: Solidlux Instant Coating, de vloercoating die uithardt met de snelheid van het licht. Een doorbraak in het onderhoud van industriële vloeren en belijning en een verademing voor facilitair managers die hiervoor verantwoordelijk zijn. Vanaf nu  gaan veiligheid en bedrijvigheid hand in hand: Lenferink is gecertificeerd applicateur en brengt de nieuwe belijning op ieder moment aan, zonder dat dit ten koste gaat van de workflow.

Op 24 november 2016 houden wij een mini-symposium over deze spraakmakende ontwikkeling. Wij nodigen u van harte uit, want zien is overtuigen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen met uw branchegenoten. Deze bijeenkomst is exclusief voor facilitair verantwoordelijken en veiligheidsfunctionarissen die werkzaam zijn in de transport-, opslag en voedingsmiddelenindustrie in uw regio.

Benieuwd? Reserveer dan door een mailtje te sturen naar Franck van Hooff (deelname is kosteloos): f.vanhooff@lenferink.com

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen