Samen-Werken aan een duurzame en maatschappelijke toekomst in Groningen!

Per ingang van 1 augustus opent Lenferink Vastgoedonderhoud Noordoost Nederland een nieuwe vestiging in de stad Groningen. Een logische stap gezien de stabiele en gezonde groei van de organisatie en de langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers in het Noorden van het land. Lenferink is dé specialist op het gebied van resultaatgerichte (keten)samenwerkingen. Van het vervangen van een deurkruk via de serviceafdeling tot en met het realiseren van complexe verduurzamingsvraagstukken binnen de bestaande bouw. Lenferink is multifunctioneel en innovatief en biedt tevens een maatschappelijke en duurzame meerwaarde. Met een nieuwe vestiging in het Noorden verstevigt Lenferink haar positie in de vastgoedonderhoud-markt.

De visie van Lenferink die verankerd is in de drie pijlers, sociaal, circulair en innovatief vastgoedonderhoud, krijgt hierdoor nog meer een tastbare vorm. De vestiging wordt een nieuwe (achtste) vestiging en naast het bestaande bedrijfsproces gaan we tevens een unieke co-creatie met het lokale onderwijs aan. De Bolster, gevestigd in Groningen, is een onderwijsinstituut die zich specifiek bezighoudt met het begeleiden en opleiden van praktijkleerlingen. Vanuit de vestiging van Lenferink Groningen wordt er een leerwerktraject opgezet. De Bolster en Lenferink hebben samen een lesprogramma ontwikkeld voor deze nieuwe generatie vaklieden.

Eigenaar Rob Lenferink vertelt: “We zijn trots en dankbaar dat we op een mooie locatie midden in de stad tussen onze opdrachtgevers een vestiging mogen openen. Maar ook dat we naast ons reguliere bedrijfsproces een unieke samenwerking met het praktijkonderwijs concreet kunnen maken. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend dat ze een opleiding volgen en werk kunnen vinden maar dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Er wordt in de markt enorm veel gesproken over inclusie en SROI. Vanuit onze sociale kijk op vastgoedonderhoud geven we daar nu concreet vorm aan.
Wij vinden het belangrijk om deze doelgroep een kans te bieden op een duurzame en stabiele arbeidstoekomst. Door deze samenwerking zijn we in staat concreet invulling te geven aan het veelbesproken vraagstuk SROI waarmee we tevens ook de capaciteitsopgave voor de toekomst kunnen invullen.”

Lenferink kiest bewust voor nieuwe vormen van samenwerkingen. Hiermee zet de organisatie een belangrijke stap richting nieuw ondernemerschap.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen