Prachtige KWH-score bij Dudok!

Voor Dudok Wonen hebben we het afgelopen jaar 18 complexen in het gevel-onderhoud gehad. Complexen variërend in grootte en in gebruik. Woningen, appartementen, kamerverhuur en kinderdagverblijven. Ieder complex vroeg zijn eigen specifieke benadering als het ging om bewonerscommunicatie en om uitvoering.

In totaal hebben we ongeveer 450 woningen geschilderd, gereinigd, houtrot hersteld en (na-)geïsoleerd. Een flinke klus maar bijzonder leuk om te doen. Leuk omdat het heel afwisselend werk was voor onze ploeg en altijd mooi om woningen op te knappen zodat ze er weer fris en netjes bij staan. Deze woningen kunnen, voor wat betreft het gevelonderhoud, weer vele jaren mee.

Een mooie opdracht ook omdat we bijzonder veel leuke en sympathieke reacties van de bewoners terug kregen. Dankzij een goede en heldere communicatie wist men goed wat men kon verwachten en konden wij in een prettige sfeer werken. Niet voor niets dat onze mensen kilo’s aangekomen zijn van alle gevulde koeken, soep en zelfs een volledige barbecue.

Dat wij zo prettig konden werken komt door een optelsom van een aantal factoren: goede voormannen en uitvoerders, een heldere en voor iedereen inzichtelijke planning, korte lijnen, de juiste mensen in de uitvoering én heldere verwachtingen bij bewoners.

Na afloop hebben alle bewoners van Dudok Wonen de KWH-enquête voor onderhoud ontvangen en…. men gaf ons de mooie hoge score van een 8,2. Wij waren al trots maar als dat ook nog gewaardeerd wordt met zo’n cijfer…! Dan is dat natuurlijk de spreekwoordelijke kers op de taart.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen