Onderhoud in de wintermaanden!

Schilderen en onderhouden in de winter is heel goed mogelijk.  Het biedt ook meer voordelen dan nadelen! Het vereist kennis en ervaring van het schilders- en onderhoudsbedrijf en die kennis hebben we bij Lenferink in eigen huis.

Buitenwerk in de winter gebeurt met aangepaste (verf-)producten, met behulp van afschermsystemen. Afscherming en conditionering van de ruimte, materialen en ondergrond zijn erg belangrijk. Hierdoor worden de negatieve winterinvloeden weggenomen en wordt gezorgd voor kwaliteit en continuïteit.

Het voordeel voor de opdrachtgever is dat de seizoensafhankelijkheid wegvalt. In principe kan het hele jaar door, als het complex daarvoor geschikt is, onderhoud worden uitgevoerd. Ook voor huurders en bewoners geeft het voordelen. Ze kunnen ’s zomers gewoon in de tuin of op het balkon zitten. Bloemen en planten kunnen in de zomer ongestoord groeien.

Behoud van vakmanschap en maatschappelijke betrokkenheid
Heel belangrijk; de opdrachtgever van winterschilder- en onderhoudswerk buiten toont de omgeving een maatschappelijk gezicht, doordat een bijdrage wordt geleverd aan het voorkomen van de winterwerkeloosheid. Winterwerk biedt werknemers en hun gezinnen jaarrond een inkomen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen