Nieuwe hoogwerker

Het ziet er uit als een….….. enorme hoogwerker. En sinds kort is deze hoogwerker met een werkhoogte van 27 meter (!) in het bezit van Lenferink. Met de aanschaf van deze grote jongen hebben we drie hoogwerkers waar we heel flexibel mee zijn. Flexibiliteit was voor ons ook de belangrijkste reden om tot aanschaf over te gaan.

Met de nieuwe hoogwerker zijn we dus flexibeler, maar we kunnen ook veiliger, sneller en efficiënter werken. Een eigen hoogwerker zetten we vanzelfsprekend makkelijker in dan wanneer we er een moeten huren. Samen met de andere twee hoogwerkers (van resp. 15 en 17 meter) kunnen we nu nagenoeg iedere hoogte bereiken.
Het grote voordeel voor onze klanten is dat we met minder overlast kunnen werken, omdat bijvoorbeeld niet altijd meer een steiger gebouwd hoeft te worden. Ook zijn we hiermee, omdat we geen hoogwerker hoeven te huren, veel sneller ter plekke en kunnen bij een calamiteit snel schakelen.
De hoogwerker wordt ingezet voor onderhoudswerk, maar ook om inspecties uit te voeren. Bij particulieren, VvE’s, corporaties et. Kortom…. eigenlijk overal waar we bij lastig te bereiken delen moeten zijn.

Onze medewerkers die met de nieuwe aanwinst op pad gaan beschikken uiteraard over een hoogwerkercertificaat. Ook hier staat veiligheid voorop!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen