Mevrouw Schutte & dochters, vakschilders met oog voor jou!

Binnen de gelederen van Lenferink Zwolle heeft een nieuw bedrijf haar intrede gedaan. Onder de naam “Mevrouw Schutte & dochters” is een volwaardig team van vrouwelijke schilders werkzaam. Wie en wat is Mevrouw Schutte?

Mevrouw Schutte is het eerste schildersbedrijf in Nederland (!) dat volledig uit vrouwen bestaat. Niet alleen de schilders zelf, maar ook de aansturing van de dames, de projectleiding en alles er omheen. De aanleiding om een vrouwelijk schildersbedrijf te starten was niet dat de mannen het niet goed doen, maar omdat we merken dat er vanuit de markt een andere vraag komt; behoefte aan een andere manier van werken.
Het bedrijf is in oktober 2016 van start gegaan. Nu, een paar maanden verder, zijn de reacties uitsluitend positief. De klanten waarderen het concept enorm en we merken dat de behoefte, waarvan wij dachten dat deze er was, er inderdaad is!
Voor verschillende klanten hebben we het binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd en we hebben ook een mooie decoratieklus mogen doen. De meiden zijn niet bang voor regen of kou, niet voor vieze handen en niet voor hoogtes. Toppers dus, die graag bij mensen thuis aan de slag gaan!

Waarin is mevrouw Schutte dan anders dan “gewone” schilders?
Mevrouw Schutte onderscheidt zich door een heel eigen aanpak en benadering. We communiceren op een andere manier met onze klanten. Daar waar vaak de technische kant wordt benadrukt heeft mevrouw Schutte een persoonlijke benadering en gaat het over beleving, vertrouwen en gevoel. Naast het leveren van kwalitatief goed schilderwerk, leveren we ook een persoonlijke beleving. Dat begint al bij het opnemen van de woning en werkt door in de uitvoering en de nazorg. We verklappen hier uiteraard niet al onze geheimen, maar bent u benieuwd, neem dan contact op met Mevrouw Schutte & dochters, tel.: 038 - 30 32 147 of mail naar info@mevrouwschutte.nl. Uiteraard heeft mevrouw Schutte een website, een Facebookpagina, Twitter, Instagram en LinkedIn

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen