Mevrouw Schutte & dochters bestaat één jaar!

Mevrouw Schutte & Dochters, de vrouwelijke tak in de Lenferink-familie, viert haar eerste verjaardag. Aan deze verjaardag wordt uiteraard niet stilletjes voorbij gegaan. De maand oktober staat dan ook in het teken van dit jubileum.

Mevrouw Schutte & Dochters is op 1 oktober 2016 opgericht. Bij hen werken louter vrouwen die het schildersvak tot in de puntjes beheersen. Zowel het binnen- als het buitenschilderwerk wordt professioneel uitgevoerd. Het eerste jaar was een jaar waarin de meiden veel mooie opdrachten hebben uitgevoerd en veel hebben geleerd. Inmiddels zijn ze gegroeid van 3 schilders naar vijf schilderende vrouwen en zien ze de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Er zijn verschillende opdrachten waar ze met trots op terug kijkt. Zo is in Almere een mooie plafondschildering gemaakt, is de winkel van Sassy in de Sassenstraat weer strak in de verf gezet en hebben ze voor de Provincie een aantal mooie opdrachten mogen doen. Minder spraakmakend maar zeker niet met minder trots kijken ze na een jaar terug op vele mooie particuliere opdrachten. Zowel binnen- als buitenwerken. Variërend van een voordeur afschilderen tot een volledige woning schilderen.
Trots zijn ze er op dat de klanten waarderen waarvoor ze staan. De extra aandacht die ze geven, de kleine blijken van waardering en de zorgvuldigheid van werken.

In oktober vieren ze dus hun eerste verjaardag. Om dit samen te vieren ontvangen alle klanten waar ze de eerste week van oktober schilderen een heerlijke taart en ook trakteren ze alle nieuwe klanten! Vraagt men een offerte aan bij mevrouw Schutte én wordt deze in oktober ook nog getekend, dan staat er ook voor hen een lekkere taart klaar.
Ook sluiten we op onze geheel eigen wijze aan bij de VT wonen&designbeurs. In oktober is er namelijk een mooie Facebook-actie waarbij iedereen kans maakt om een interieur- en kleuradvies op maat te winnen. Reden genoeg om mevrouw Schutte vooral in de maand oktober in de gaten te houden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen