Met een druk op de knop alles in beeld!

Alles digitaal en alle info altijd en overal inzichtelijk voor onze opdrachtgever. Dat is onze ambitie!

Wanneer wij een gebouw opnemen doen we dit met onze opname-app. De bouwkundige staat, onderhoudsconditie, maatvoering, hoeveelheden en details worden direct digitaal en veelal met foto’s vastgelegd. Hoge gebouwen zijn daarbij geen belemmering, onze drone kan dit haarscherp in beeld brengen. 

Het ‘gebouwrapport’ wordt onmiddellijk digitaal in de projectmap vastgelegd. En dankzij ons digitaal klantenportaal is de opname daarmee ook voor onze de opdrachtgever onmiddellijk beschikbaar.

Ook de uitvoeringsplanning, alle communicatie met bewoners/gebruikers, overlast per woning, keuringsrapporten, opleveringrapporten worden middels de app digitaal gepresenteerd.

We experimenteren voortdurende met slimme innovaties om onze klanten steeds verder te ontzorgen. Open en transparant en direct alles delen. De opdrachtgever is instaat om op elk gewenst met één druk op de knop het proces in te zien en te volgen. Dit alles bij elkaar maakt dit digitale proces snel en gebruiksvriendelijk. Handig voor ons én voor de opdrachtgever.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen