Lenferink Webportal maakt informatie beschikbaar voor ketenpartners !

 

Projecten die Lenferink uitvoert worden de laatste jaren steeds complexer en omvangrijker. De informatie die alle partners in een project tot haar beschikking moet hebben, moet; up to date, betrouwbaar, veilig opgeslagen en ten alle tijden beschikbaar zijn.

 

Wij hebben hiervoor onze eigen “Lenferink Webportal” ontwikkeld. In deze portal kunnen de betrokkenen op afstand inloggen en de benodigde informatie raadplegen. In tegenstelling tot vele programma’s waarmee je bestanden in de “cloud” kunt zetten, hebben wij ervoor gekozen om onze partners toegang te geven tot een deel van ons computernetwerk. Dit gaat via een veilige verbinding tussen de gebruiker op afstand (en/of onze uitvoerders op de bouwlocatie) en onze server. Alle informatie die op ons kantoor in Lemelerveld wordt verwerkt is nagenoeg gelijktijdig beschikbaar voor alle andere betrokkenen.

 

Ook heeft deze portal een mogelijkheid om bestanden op afstand te uploaden, zodat er aan meerdere kanten verse beschikbare informatie kan worden ingebracht. Hierdoor kan altijd gewerkt worden met de meest verse gegevens en is de kans op fouten en falen beperkt.

 

In het verleden werden de benodigde bestanden via mail en internet aan elkaar verzonden, wat wel enkele nadelen met zich meebracht; informatie niet altijd up to date, zware bestanden vertragen de internetsnelheid en “gevoelige” gegevens werden met veel mensen gedeeld. Deze nadelen zijn allemaal opgeheven door de toepassing van onze nieuwe Webportal. Niet voor niets kunnen we zeggen dat we trots zijn op weer een nieuw stukje ontwikkeling binnen ons bedrijf!

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen