Lenferink nu ook gecertificeerd restauratieschilder!


We zijn trots op het feit dat ons restauratiewerk bekroond is met het procescertificaat voor historisch schilderwerk.  Dit betekent dat onze vastgoedonderhoudsdbedrijven gespecialiseerd zijn in het restaureren van monumentale objecten. Ruime restauratie-ervaring met het Nederlands erfgoed is hierbij een vereiste.  Daarnaast beschikken we over een kwaliteitssysteem, onze vakmensen beschikken over voldoende kennis, ervaring en een ruime referentielijst met restauratieprojecten.

Dit speciale certificaat is in het leven geroepen, omdat werkzaamheden in en op monumenten in beginsel kwetsbaar en waardevol zijn. Daarvoor zijn opdrachtgevers een specialist nodig. Onderhoud aan monumenten  is voor veel eigenaren of beheerders (echte liefhebbers) geen dagelijks werk. Samen wordt er kennis er ervaring uitgewisseld. Ons certificaat staat garant voor degelijke kennis en jarenlange ervaring op het gebied van monumentale restauraties.

Bekijk hier onze projecten die we uitvoeren voor diverse opdrachtgevers: Ymere, Provincie Overijssel en Landschap Overijssel.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen