Korting op de winterschilder bij Lenferink

Wat doet een schilder in de winter? Gewoon doorschilderen! Tenminste wel bij Lenferink. Klanten geven met een gerust hart hun huissleutel af aan onze schilders. En regelmatig benutten mensen hun wintersport om het huis van binnen en buiten een goede onderhoudsbeurt te laten geven. Om het nog aantrekkelijker te maken de winterschilder in huis te halen, geven we nu een speciale korting van 10% op binnenschilderwerk en je maakt kans op een tegoedbon van 500 euro!

Juiste uitstraling

Er zijn veel goede redenen om in de winter de schilder te laten komen. Is er onderhoud nodig? Wil je het huis weer gezellig maken voor de feestdagen, of juist energiek het voorjaar in met een huis dat helemaal bijdetijds is? De schilders van Lenferink ontlasten je graag in het schilder- en behangwerk. Als je het prettig vindt, bieden we ook kleur- en stijladvies om die sfeer te realiseren die jij voor ogen hebt.

Vakmanschap

Voor de productkeuze kijkt de adviseur ook naar de staat van de woning. Een nieuwbouwwoning vraagt bijvoorbeeld om andere producten dan een oud pand. Ook schilderwerk aan monumentale woningen kun je rustig toevertrouwen aan Lenferink. We hebben namelijk een uitgebreide expertise in het onderhoud van historische panden.

Zachte of strenge winter? Maakt niet uit

Ongeacht of het een zachte of strenge winter wordt, kan de schilder ook buiten aan de slag, 'De tijd waarin we alleen het voorjaar en de zomer gebruikten om het huis te schilderen, ligt allang achter ons,' zeggen Gerald Krisman en Patrick Hansman, projectleiders bij Lenferink. 'Vraag gerust naar de mogelijkheden.' Ook voor glaswerk en isolerende maatregelen kun je deze winter terecht bij het familiebedrijf.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen