Het is gewoon heel lekker thuiskomen!

Verhuizen of verbouwen
De familie Kamphuis woont al 23 jaar in hun woning in Lemelerveld. Net als bij iedere woning komt er een punt dat ruimtes aan vernieuwing toe zijn. Hierbij heeft de familie Kamphuis overwogen om te gaan verhuizen, maar uiteindelijk is er gekozen voor een grote verbouwing. “We wonen er tenslotte harstikke mooi!”. Lenferink mocht de volledige verbouwing voor ze uitvoeren. Wanden met fotobehang, de nieuwe badkamer en het toilet, een grote woonkeuken met kookeiland en de nieuwe vloerafwerking maken het tot een prachtig en harmonieus geheel.

Eén aanspreekpunt
Nadat Olga Jansen Holleboom het interieurontwerp had gemaakt heeft familie Kamphuis gekeken naar een partij die de uitvoering op zich kon nemen. Hier hoefden zij niet lang over na te denken. “Als je één partij hebt kun je veel makkelijker communiceren”. Kamphuis dacht gelijk aan Lenferink. “Ik ken Lenferink goed, dus daar stap je snel naar toe en ik vind het belangrijk dat je dingen lokaal doet. Je twijfelt aan het begin toch of je zo’n grote verbouwing moet doen of niet, maar we hebben wat goeds gedaan met ons geld. Ik ben kritisch van mezelf en daar heb ik Lenferink van tevoren voor gewaarschuwd. Maar ik vind dat ik ook kritisch mag zijn, want je betaald ook voor kwaliteit. Werk dus bijvoorbeeld ook met gereedschap van goede kwaliteit. Dat straalt ook iets uit en zegt iets over de kwaliteit van het geleverde werk”. 

Van top tot teen verbouwd
De familie Kamphuis heeft er bewust voor gekozen om alles in één keer te doen. “Je kan beter even wachten, sparen en het dan in één keer goed te doen!” Ze hebben ervoor gekozen om tijdens de verbouwing bij een familielid in te gaan wonen. Kamphuis: “Ik zou dat iedereen aanbevelen, ook als je een keuken en/of woonkamer verbouwt, zorg dat je even uit huis bent. Zo kunnen de vakmannen hun gang gaan“.

De familie zou zo’n soortgelijke verbouwing door Lenferink ook aanbevelen aan andere particulieren. Familie Kamphuis wilde graag ontzorgd worden en vertrouwt op de kennis en kunde van de vaklieden van Lenferink en de mensen waarmee Lenferink zaken doet. Hierdoor is de complete verbouwing uitgevoerd door de vaste samenwerkingspartners van Lenferink: Elders, Keukenland Wijhe en Wagenmans Wonen.

Het resultaat? “Het is in één keer klaar en dat is gewoon heel lekker thuiskomen!” Bekijk hier de foto's.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen