Gevelonderhoud bij Ymere nu ook in co-making

Ymere heeft Lenferink Vastgoedonderhoud en Rutges Vernieuwt geselecteerd als de co-makers van het gevelonderhoud voor de komende jaren. Samen vormen zij het Gevelteam. Het vijfjarige contract voor deze intensieve samenwerking is, na het succesvol doorlopen van de pre-award fase, op 14 december 2018 door alle partijen ondertekend.

Meer kwaliteit voor onze huurders

Ymere staat voor goede en betaalbare woningen voor haar huurders. Om dit te realiseren is er gezocht naar een innovatieve samenwerking, om onze huurders zoveel mogelijk woonkwaliteit te bieden. De twee nieuwe co-makers Lenferink Vastgoedonderhoud en Rutges Vernieuwt passen hier het best bij.

Optimale inzet van middelen

Het samenwerken in co-makership levert naast een hogere bewonerstevredenheid, kostenbesparingen op. De co-makers werken op basis van wederzijds vertrouwen, meetbare toegevoegde waarde en continue verbetering. Betrouwbare voorspelbaarheid en beheersing van de woonkwaliteit staan hierbij centraal.

Uitdagende ambities

Met excellente teams geven we vorm aan de nieuwe onderhoudsopgave inclusief de bijbehorende energietransitie. We streven naar het verhogen van het comfort en een lager energieverlies van de gevels. Met de toewijding van onze nieuwe co-makers gaan we toekomstbestendig onderhoud realiseren en dragen we bij aan het energiezuiniger maken van onze woningen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen