Dag van de duurzaamheid

Vandaag, op 10 oktober 2018, vindt de jubileumeditie 'Dag van de Duurzaamheid' plaats. Op deze dag brengen we duurzaamheid extra onder de aandacht, omdat we dit belangrijk vinden!

Want weggooien, bij Lenferink krijgen we daar kriebels van. Te vaak wordt besloten om tijdens renovatieklussen de kozijnen, dakpannen en andere materialen geheel te vervangen. Eigenlijk is dat helemaal nergens voor nodig.
Als we een pand verbeteren, gooien we het liefst niets weg. We proberen de historische waarde van het huis of het gebouw te bewaren en we werken vanuit het belang van de samenleving en de maatschappij. Voor een bestaand kozijn zijn al bomen gekapt en voor de huidige dakpannen en stenen muren zijn al mijnen leeggehaald. We bedenken voortdurend hoe we met de aanwezige middelen een woning zo kunnen aanpassen, dat die weer mee kan en aan alle eisen voldoet. Daar hebben wij de kennis en de techniek voor in huis.

Vastgoed onderhouden en behouden, dat is de rode draad door ons bedrijf. Natuurlijk willen we graag geld verdienen, maar alleen als dat op een duurzame en verantwoorde manier kan. Behalve dat we zelf meedenken over waarde behoud van het vastgoed, betrekken we daar ook graag bewoners bij. Enthousiaste en tevreden bewoners dragen daaraan bij en zijn het vertrekpunt in onze aanpak.

Om een gebouw zo verantwoord, voordelig en duurzaam mogelijk te onderhouden, zoeken we voortdurend naar vruchtbare samenwerkingen. Zowel met opdrachtgevers als met co-makers. Onze partners blinken allen uit in milieuvriendelijkheid en moeten volledig achter onze visie staan.

De grondhouding van het bedrijf is om ook daadwerkelijk sámen te werken. Daarom willen we het liefst rechtstreeks contact met opdrachtgevers. We werken al jaren samen met onze vertrouwde partners. Op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip. Ook naar het eigen personeel zijn we loyaal. Voor onze medewerkers willen we een aantrekkelijke werkgever zijn door alle ruimte te geven voor persoonlijke groei en te investeren in sociale, product- en procesinnovaties. Investeren in innovaties betekent continuïteit.

We maken deel uit van een diverse ketensamenwerkingen. Op basis van kwaliteit, kennis en leiderschap is de onderneming door diverse partijen geselecteerd om de komende jaren gezamenlijk het onderhoud te doen op een strategische manier. Het zit ons in de genen om te willen samenwerken. Door resultaatgerichte samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld installateurs, creëren we teams die het liefst voor langere tijd het onderhoud van een pand verzorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen