Alle kennis is weer opgefrist!

We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers door onder meer het aanbieden van een eigen scholingsplan. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Daarnaast is het voor de maatschappij van belang dat er aandacht wordt besteed aan het opleiden van vaklieden. Gezien de vergrijzing, waarbij goed opgeleide onderhouds-professionals steeds schaarser worden is dit nu wellicht wel belangrijker dan ooit.

Vorige week stond de cursus 'Hoogwerker' op het programma. In deze cursus is de wet- en regelgeving en de praktische vaardigheden rondom het gebruik van diverse types hoogwerker uitgelegd en in de praktijk getoetst! Naast de hoogwerker cursus zijn er ook nog andere cursussen gegeven zoals: BHV, VCA en ‘Glaszetten en beglazingsafdichting (kitten)’. Opleider Savantis heeft deze laatstgenoemde cursus aan een aantal van onze schilders en timmerlieden gegeven, waardoor met name hun praktische vaardigheden op dit vlak vergroot en aangescherpt zijn. Tenslotte is er de cursus houtrenovatie gegeven. Diverse bewerkingssystemen zijn uitgelegd en de cursisten er volop mee laten oefenen. Beide keren een enthousiaste groep cursisten, die zeer tevreden zijn met het cursusresultaat!

Erkend leerbedrijf
Daarnaast zijn we sinds de oprichting een erkend leerbedrijf voor onderhoudsspecialisten en projectinrichters en daar zijn we trots op. Ieder jaar begeleiden onze ervaren leermeesters stagiaires en leerlingen.

Binding
Bij ons ben je geen nummer, maar gewoon wie je bent: een persoon met hobby’s, interesses en een thuissituatie. We vinden het echt belangrijk om te weten hoe het met je gaat. Werken bij Lenferink is werken in een teamverband met korte lijnen. Jouw inzet wordt gezien! Onze mensen voelen zich geborgen en hebben veel plezier in hun werk. Dat uit zich in lange dienstverbanden; het verloop onder onze mensen is minimaal. Jaarlijks vieren we gezamenlijk vele 12,5, 25 en 40 jarige dienstverbanden met recepties voor de jubilarissen. Onlangs vierden we zelfs het eerste 50-jarige jubileum. Dat maakt werken bij Lenferink bijzonder!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen