Groot onderhoud 41 woningen Koudum

 

In opdracht van WoonFriesland zijn we inmiddels in uitvoering met het groot onderhoud aan 41 woningen in Koudum. Een mooi en uitdagend project! We zijn vorig jaar gestart met de warme opnames van de diverse woningen. Hierbij is de huidige staat van de woning grondig bekeken, zijn opnames gedaan en hebben de eerste gesprekken met de bewoners plaatsgevonden. Dit is vervolgens door ons vertaald in een advies en offerte. Een is een erg prettige manier van werken, doordat we al goed bekend zijn in de woningen en vooraf voor iedereen alles helder is. Het groot onderhoud van deze woningen bestaat uit het vernieuwen van de badkamer, de keuken en het toilet. We voeren energetische maatregelen uit om de woningen op Label B te krijgen: spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Daarnaast pakken we ook het planmatig onderhoud, aanvullend installatiewerk en brandwerende maatregelen op.

 
Een overzicht van alle werkzaamheden:

- Spouwmuurisolatie
- Vloerisolatie
- Dakisolatie
- Bij een aantal woningen het compleet vervangen van de begane grondvloeren.
- Vervangen glas
- Vernieuwen badkamer, keuken en toilet.
- Diverse planmatige werkzaamheden, zoals: voeg- en metselwerk, schilderwerk, vervangen van dakpannen en reinigingswerkzaamheden.
- Installatiewerkzaamheden: groepenkast aanpassen en/of vervangen en klaarmaken voor zonnepanelen. Plaatsen van mechanische ventilatie, CO2 gestuurd. Plaatsen van rookmelders en algehele APK keuring.

 

41 woningen Koudum

 

Terug naar onze projecten

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen