108 woningen onderhoud Bussum

Samen met Nijhuis Bouw is Lenferink PROF momenteel bezig met het renoveren van 186 woningen en 2 bedrijfspanden in de Godelindebuurt in Bussum. De karakteristieke woningen zijn in 1918 gebouwd en zijn eigendom van Woningstichting De Alliantie.

In opdracht van Nijhuis Apeldoorn zorgen we er samen met een vaste groep Co-partners voor dat deze buurt binnenkort klaar is voor de toekomst. De woningen worden van boven tot onder geïsoleerd, krijgen een nieuw dak, deels zonnepanelen en het gevelwerk wordt hersteld. Wij van Lenferink PROF voeren verschillende werkzaamheden uit.

Nadat onze eigen mensen een triangelbrug plaatsen starten we met het kaal maken van alle liggende delen. Zo krijgen we een nog beter beeld van de eventueel aanwezige houtrot. Het houtrot halen we vervolgens vakkundig weg waarna onze timmerlieden Hans en Herman de bestaande kozijnen aanpassen. We plaatsen o.a. een tussendorpel, daar waar nodig vervangen we het kelderkozijn en brengen we HR++ glas aan in verschillende kozijnen. 

Nieuwe kozijnen en dorpels worden geleverd door Lenferink MVA. Hierna komt de Glasservice om al het vaste glas te vervangen voor HR++ glas. Tussendoor worden door een andere co-partner de draaiende delen vervangen. Uiteindelijk komt het team van schilders om alle kozijnen van een nieuw verfsysteem te voorzien zodat de Godelindebuurt er weer vele jaren tegen kan. En de bewoners? Die zijn blij met hun goed geïsoleerde en verbeterde woning.

 

Terug naar onze projecten

 

Godelindestraat Bussum

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier dan gratis en vrijblijvend informatie aan.

Contact opnemen